Contur secțiune

    • Cursurile pe MLearn sunt plasate de diferite instituții (în bază de contract încheiat cu Agenția de Guvernare Electronică) și fiecare entitate își crează propriile cursuri de instruire destinate dezvoltării profesionale a angajaților. Cursurile pot fi cu acces autorizat sau cu acces liber.

    • Pentru a beneficia de cursurile cu acces autorizat, este nevoie să vă autentificați în pagină, apăsând butonul „Conectare” din dreapta sus a ecranului. Pentru conectare aveți 2 modalități:

      - folosiți cheița electronică pentru autentificare în MPass
      - introduceți în câmpurile libere datele de acces (login și parolă) oferite de administratorul de curs.
       

    • Permisiunea pentru a parcurge cursurile de instruire cu acces limitat se oferă de către furnizorul instruirii. În acest caz, vă rugăm să luați legătura cu furnizorul, instituția care administrează cursul și care vă poate ghida cum să beneficiați de instruire și cum să intrați în posesia certificatului.

    • După conectarea în pagină, în cabinetul personal, categoria "Cursuri" veți vedea lista instituțiilor și tematicile de instruire (Categorii de cursuri) pe care le puteți selecta în dependență de subiectul care vă interesează.