Schița subiectului

  • Platforma MLearn este o platformă digitală de instruire, care oferă o modalitate de instruire accesibilă, comodă și eficientă pentru angajații instituțiilor publice, persoanelor fizice și juridice pentru dezvoltarea profesională, contribuind astfel la creșterea competențelor digitale și calificării acestora. Utilizatorii pot avea acces la cursurile și materialele de învățare online ale Agenției de Guvernare Electronică, cât și ale altor instituții. Platforma permite utilizatorilor să învețe în ritmul lor, de la orice locație și în orice moment convenabil. Cursurile pot include lecții video, module interactive, teste de evaluare, forumuri de discuții și alte instrumente de învățare colaborativă. Majoritatea cursurilor oferă certificate de participare la finalizarea cu succes a cursurilor.

  • Cum să aveți o experiență reușită de instruire MLearn ?

    1. Vizitatoii ce doresc să cunoască instrumentele digitale guvernamentale și utilizarea acestora, pot accesa direct următorul curs Introducere în utilizarea instrumentelor digitale guvernamentale fără necesitatea autentificării.
    2. Pentru angajații instituțiilor publice/private, apăsați butonul Autentificare și introduceți datele de acces oferite de administratorul MLearn al instituției din care faceți parte. De-asemenea puteți utiliza metoda de autentificare MPass, utilizând semnătura electronică sau mobilă.
    3. Accesul la instruire se stabilește în baza semnării unui contract/accord/scrisoare între Agenția de Guvernare Electronică și organizația din care faceți parte.
    4. După autentificare în cabinetul personal, categoria "Cursuri" veți vedea lista instituțiilor și tematicile de instruire (Categorii de cursuri) pe care le puteți accesa în dependență de subiectul care vă interesează.
    5. Permisiunea pentru a parcurge cursurile de instruire cu acces limitat se oferă de către furnizorul instruirii. În acest caz vă rugăm să luați legătura cu furnizorul în cauză. 
    6. Fiecare lecție este însoțită de un Test în scopul de a verifica nivelul de retentie.
    7. Testul este un pas obligatoriu. Un algoritm stabilit va calcula coeficientul de reușită, iar utilizatorul primește o notificare despre rezultat.
    8. În urma parcurgerii testului, majoritatea cursurilor oferă posibilitatea obținerii unui certificat de confirmare a cunoștințelor.
  • Profil

    Profilul personal se accesează din meniul utilizatorului, care se află în partea dreapta sus și poate fi accesat printr-un singur click, după care veți fi redirecționat pe o pagină cu un grup de opțiuni: informația personală, cursuri la care sunteți înscris, mesajele din forum / blog, etc.

    Dacă faceți click pe link-ul Editați profilul, veți putea să modificați anumite informații, cum ar fi fusul orar corect, să adăugați un avatar, detalii suplimentare de contact.

    Administratorul poate restricționa posibilitățile dvs către modificările menționate (ex. numele de utilizator, adresa de e-mail).