Contur secțiune

    • Instituțiile publice pot deveni utilizatori ai Platformei MLearn în bază de contract încheiat cu Agenția de Guvernare Electronică. După semnarea contractului, Beneficiarul primește rol de administrator de cursuri de instruire.

    • Cursurile cu caracter public pot fi accesate de orice utilizator, iar pentru a beneficia de instruirile cu caracter restricționat, este nevoie de autentificare în pagină – butonul din dreapta sus. Permisiunea pentru a parcurge cursurile de instruire cu acces limitat se oferă de către furnizorul instruirii.

    • Autentificarea se poate realiza utilizând semnătura electronică (USB token sau mobilă). Angajații delegați la cursurile de instruire vor obține datele de acces de la administratorul MLearn din partea instituției care deține cursul.

    • Fiecare curs este însoțit de un Test în scopul de a verifica nivelul de cunoștințe. Testul este un pas obligatoriu. Un algoritm stabilit automat va calcula coeficientul de reușită, iar utilizatorul primește o notificare despre rezultatul obținut.

    • Fiecare Furnizor de curs (instituție care a creat cursul) este în drept să decidă cum își va evalua beneficiarii de cursuri, utilizând instrumentele disponibile pe platformă. Majoritatea cursurilor oferă posibilitatea obținerii unui certificat de confirmare a cunoștințelor. Certificatele de participare la cursurile de instruire pot fi generate automat doar utilizatorilor care s-au autentificat în pagină cu semnătură electronică.