Aceste cursuri sunt create în cadrul proiectului "Modernizarea serviciilor guvernamentale", implementat de către Agenția de Guvernare Electronică cu suportul Grupului Banca Mondială.

Cursul online "Inițiere în Accesarea Serviciilor Publice" oferă participanților o introducere în modul în care pot naviga și accesa serviciile publice disponibile în comunitatea lor.

Cursul online "Introducere în Utilizarea Instrumentelor Digitale Guvernamentale" oferă participanților cunoștințe și competențe esențiale pentru a naviga și utiliza eficient instrumentele digitale oferite de guvern pentru cetățeni.

Cursul online "Introducere în Digitalizare - Practici și Metode Aplicate pentru Serviciile Publice" oferă participanților o panoramă comprehensivă a procesului de digitalizare în sectorul public.

Cursul online "Schimbul de Date și Interoperabilitate" furnizează participanților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege conceptele esențiale legate de schimbul de date între diferite sisteme și platforme.

Cursul online "Feedback-ul Cetățenilor: Îmbunătățirea Serviciilor Publice prin Comunicare Bidirecțională" explorează importanța și modalitățile de colectare a feedback-ului din partea cetățenilor în cadrul serviciilor publice.

Cursul online "Comunicarea Eficientă cu Cetățenii" oferă participanților abilități și strategii pentru a dezvolta și implementa practici de comunicare eficientă în cadrul instituțiilor publice și organizațiilor guvernamentale.

Cursul online "Dreptul de Acces la Informație și Petiția: Instrumente pentru Transparența și Responsabilitatea Instituțiilor Publice" oferă participanților cunoștințele și instrumentele necesare pentru înțelegerea și exercitarea dreptului de acces la informație în cadrul instituțiilor publice.

Cursul online "Practici și Metode de Aplicare în Digitalizarea Serviciilor Publice" oferă participanților o perspectivă detaliată asupra transformării digitale a serviciilor publice.

Cursul online "Optimizarea Business Proceselor în Instituțiile Publice" oferă participanților o perspectivă cuprinzătoare asupra modului în care procesele pot fi eficientizate și îmbunătățite în cadrul instituțiilor publice.